https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (8 מנות):

  • 400 מ"ג מים
  • 500 גר קמח לבן
  • 25 מ"ג שמן זית
  • 25 גר קמח דורום
  • 10 גר מלח
  • 5 גר שמרים יבשים

אופן ההכנה:

ליצוק 3/4 מהמים לקערה, להוסיף את קמח הדורום והקמח הלבן. ללוש במהירות מתונה עד לקבלת הבצק. להוסיף את המלח והשמרים. להוסף לאט את יתרת המים עד לקבלת בצק אחיד. להוסיף את שמן הזית לקראת הסוף. להניח את הבצק לתפיחה במקרר כשעתיים (אפשר לחלק לגודל רצוי) עד שיכפיל את גודלו. למתוח את הבצק עם מעט קמח עד לקבלת גודל רצוי. לאפות בתנור בחום 230 מעלות, למשך 20 עד 30 דקות (תלוי בגודל הפוקצ'ה). לפני האפיה ניתן להבריש בשמן זית ולפזר מלח גס, ירקות קלויים, גבינות או גרעינים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il