מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פחזניות מלוחות

במילוי "גאנש" גבינה

|mako| פורסם20:06
פחזניות מלוחות (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (17 מנות):

  • 100 גרם חמאה או מחמאה

  • 1 כוס מים פושרים
  • קורט מלח
  • 1 כוס קמח
  • 4 ביצים
  • 125 מ"ל שמנת מתוקה 32 או 15 אחוז שומן, לשיקולכם
  • 100 גרם גבינה מסוג טל העמק או דומותיה
  • קמצוץ תימין

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-175 מעלות טורבו. 2. בסיר קטן ממיסים את החמאה יחד עם המלח והמים. 3. כשהחמאה נמסה מוסיפים את הקמח ובוחשים בכף עץ עד שהתערובת מתאחדת ונפרדת מדפנות הסיר במהלך הערבוב. מסירים מהאש. 4. מוסיפים בכל פעם ביצה אחת ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת. מעבירים לשקית זילוף או יוצרים בעזרת שתי כפות תלוליות על תבנית מרופדת נייר אפייה. אופים במשך 13 דקות בדיוק, בלי לפתוח את התנור באמצע.5. בינתיים מכינים את "גאנאש" הגבינה – בסיר קטן מרתיחים את השמנת עם התימין. מכבים את האש ומוסיפים את הגבינה תוך ערבוב עד למרקם אחיד. מניחים לצינון זריז. 6. לאחר 13 דקות פותחים את התנור למשך חמש שניות (כדי להוציא את האדים) ואופים עוד דקה או שתיים. 7. מוציאים את הפחזניות מהתנור, חוצים וממלאים. אם נשאר רוטב, אפשר בכיף לזלול אותו עם קרוטונים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il