בורקס ירושלמיפתרון טעים ואהוב לנשנוש ליד הקפה או ארוחה קלה, עם ביצה קשה וירקותאלינוער רבין|קפה ועוד, הוצאת אופוס| פורסם11/07/1014:23 ![]() צילום: יואל מזרחי, יחסי ציבור |
המצרכים (35 מנות):
למילוי
לאפייה
אופן ההכנה:1בקערת מעבד המזון מערבבים יחד את כל מרכיבי הבצק. עוטפים ביריעת ניילון נצמד ומצננים כחצי שעה במקרר. 2מערבבים בקערה את מרכיבי המילוי. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. 4מרדדים את הבצק דק על משטח מקומח מעט. קורצים עיגולים בעזרת כוס בקוטר 8 ס"מ. מניחים על כל עיגול כפית מהמילוי, מקפלים וצובטים את השוליים. מניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. 5מערבבים את החלמון עם המים ובעזרת מברשת מורחים את הבורקס. מפזרים שומשום. 6אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש עד שהבורקס זהובים. מגישים מיד. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fבורקס https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%A7%D7%A1ירושלמי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%99מאפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94ליד הקפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%99%D7%93+%D7%94%D7%A7%D7%A4%D7%94 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |