1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים את היוגורט עם הגבינות, הביצים והתבלינים.
3 פורשים עלה פילו על משטח עבודה, מברישים בחמאה מומסת ומסדרים מהמלית לאורכו. מגלגלים ומניחים בפיתול צמוד לשוליים הפנימיים של התבנית. ממשיכים למלא כך את כל העלים - ומסדרים אותם כך שנחש בצק אחד יתחיל במקום שבו הקודם מסתיים.
4 מברישים מלמעלה בחמאה ומפזרים שומשום וקצח.
5 מכניסים לתנור לחצי שעה לפחות עד שמאפה הגבינות מזהיב. מוציאים מהתנור ומגישים חם.
>> הנה עוד המון מתכונים שווים עם יוגורט