פיצה פוקצ'ה בתוספת ברוקולי וזוקיניבסיס בצק מעולה ותוספות מקוריות למעדן איטלקי אמיתיברק חי חורש|טרה| פורסם10/03/1014:46 ![]() צילום: שי אפגין, טרה |
המצרכים (2 מנות):
תוספת לבצק לאחר תפיחה
לפיצה
לרוטב עגבניות
אופן ההכנה:1להכנת רוטב העגבניות: מכניסים את כל החומרים לבלנדר וטוחנים עד קבלת רוטב חלק. 2מערבבים במיקסר (עם וו לישה) את החומרים היבשים (פרט למלח), מוסיפים למיקסר את שאר החומרים הרטובים כולל המלח ולשים עד לקבלת כדור בצק אחיד, חלק ומעט דביק. 3מעבירים את הבצק לקערה משומנת, משמנים את הבצק, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים את הבצק במקום חמים עד שהוא מכפיל את נפחו. 4מניחים על תבנית עגולה גדולה נייר אפייה ומעליו משטחים מחצית מכמות הבצק מתפיחים קלות(כ-15 דק'), לאחר תפיחת הבצק השנייה. 5יוצרים שקעים בבצק בעזרת האצבעות, שופכים מחצית משמן הזית על הבצק מפזרים מעט מלח ואורגנו ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות (אפייה חלקית). 6מוציאים את הפוקצ'ה מהתנור מורחים את רוטב העגבניות ומפזרים על הרוטב גבינה צהובה מגורדת, פרוסות זוקיני, פרוסות צ'ילי, ופרחי ברוקולי. 7מכניסים את הפיצה פוקצ'ה לתנור ל-10 דקות נוספות ומגישים חם. תגיות:פיצה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%94פוקצ'ה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%A6%27%D7%94בצק https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7רוטב עגבניות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A8%D7%95%D7%98%D7%91+%D7%A2%D7%92%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AAזוקיני https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%99ברוקולי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |