טוסט כרובית של אינה גרטןהרבה טוסטים הכנו ואכלנו, אפילו המון, אבל כזה לא רק שלא טעמנו, אפילו לא העלינו אותו על דעתנו! כפי שאתם יכולים לשער, כל זה הולך להשתנות ממש בסוף השבוע הקרוב. מכינים גם? תהיו חברים, ספרו איך יצאאוכל טוב|mako| פורסם14/07/2214:40 ![]() צילום: צילום מסך מתוך היוטיוב של אינה גרטן |
אינה גרטן היא מתכונאית אמריקאית ותיקה שמאחוריה תוכנית טלוויזיה מצליחה (Barefoot Contessa https://barefootcontessa.com/), 12 ספרי בישול והמון תפקידים קולינריים משמעותיים - בין השאר אצל אופרה ווינפרי ומרתה סטיוארט. כשראינו את טוסט הכרובית והמסקרפונה שלה ב-Food Network (אומנם באיחור כלשהו), לרגע נעתקה נשימתנו. המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2הופכים את הכרובית על קרש חיתוך ונפטרים מהגבעולים. חותכים את הכרובית לפרחים קטנים ומסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה בשכבה אחת. 3מוסיפים שמן זית, פלפל צ'ילי, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור ומערבבים יחד. צולים 25-30 דקות עד שהכרובית משחימה יפה. מומלץ לערבב אותה בכל 10 דקות. מצננים כ-10 דקות. 4משנים את מצב התנור לגריל. 5מעבירים את הכרובית לקערה גדולה ומערבבים עם המסקרפונה עד שהפרחים מצופים יפה. מוסיפים את הגרויר ואגוז המוסקט, כפית נוספת של מלח וחצי כפית נוספת של פלפל שחור. 6קולים את הלחם בטוסטר להשחמה קלה ומסדרים את הפרוסות בשכבה אחת על תבנית מרופדת נייר אפייה. 7מפזרים את תערובת הכרובית בין הפרוסות באופן שווה ובוזקים מעט פפריקה. 8מכניסים את הפרוסות לתנור ל-2-4 דקות, עד שהתערובת שעליהן שחומה ומבעבעת (זהירות, שלא יישרף!). 9מגישים עם פרמזן, עירית ומעט מלח ים אם רוצים. ** המתכון המקורי כולל גם פרשוטו. אנחנו ויתרנו עליו מטעמי כשרות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |