פשטידת ברוקולי ובצל טבעוניתאת המתכון הבא לקלתית ולמלית כדאי לכם לשמור לנצח כבסיס לכל פשטידה טבעונית שתרצו להכין, עם כרובית, כרישה, אספרגוס או פטריות. אנחנו הלכנו על השילוב המקסים של ברוקולי ובצל, סתם כי בא לנו ואנחנו יכוליםאורלי פלאי-ברונשטייןhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-000bf6c5fb81021006.htm|mako אוכל| פורסם09/01/1807:18 |
המצרכים :לקלתית:
למלית:
תוספת ירק:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מכינים את הקלתית: מעבדים את כל חומרי הבצק בקערה בעזרת הידיים. 3מרדדים ומרפדים תבנית פאי בגודל 25*20 או תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ. 4אופים אפייה ראשונית של כ-15 דקות. 5מכינים את המלית: מעבדים את הקשיו עם יתר חומרי המלית במעבד מזון עד לקבלת מרקם של ממרח סמיך. 6יוצקים את המסה שהתקבלה לקלתית, מניחים מעל ובתוך המלית את פרחי הברוקולי ופרוסות הבצל, מזלפים מעט שמן זית ואופים 20-25 דקות או עד שהמלית מזהיבה ויפה. 7מצננים מעט את הפשטידה, כדי שתתייצב, פורסים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |