חלה חלביתמתכון לחלה אוורירית ורכה, תוספת משגעת שמשדרגת כל ארוחה חלביתאביבה פיבקוhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-0b8085792a5ab21004.htm|mako אוכל| פורסם03/05/1209:18 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :לבצק:
להברשה:
אופן ההכנה:1בסיר קטן או במיקרו ממיסים את החמאה. במקביל מחממים מעט את החלב שיהיה פושר. 2בעזרת מיקסר (אבל אפשר גם ידנית) מערבבים את כל החומרים, ולשים עד לקבלת בצק גמיש ונעים. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומתפיחים שעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו. 3מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, וכל חלק מחלקים ל-3 חלקים, שמהם קולעים 2 חלות. מניחים כל חלה על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומתפיחים לעוד חצי שעה. 4מערבבים את החלמון עם הסוכר, ומברישים את שתי החלות (הסוכר עושה את החלה יותר מבריקה). 5אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ל-40 עד 50 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |