https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

סופגניות מהירות ללא שמרים

סופגניות קטנטנות, קלות ומהירות מאוד להכנה, המפיצות בבית ניחוחות של קינמון וסוכר

|מתוקים שלי http://www.shirley-nemesh.com/| פורסם12:21
סופגניות מהירות ללא שמרים (צילום: שירלי נמש, מתוקים שלי)
צילום: שירלי נמש, מתוקים שלי
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (35 מנות):

  • 1.5 כוסות קמח

  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית קינמון טחון
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1 ביצה L
  • 1/2 כוס חלב (או שמנת מתוקה)
  • מחית מבננה 1 גדולה (או תפוח מקולף ומגורר גס)
  • 1 כפית תמצית ווניל
  • 2 כפות שמן
  • שמן לטיגון

לציפוי

  • 1/2 כוס סוכר

  • 1 כפית קינמון טחון

אופן ההכנה:

1לסיר כבד יוצקים את השמן לטיגון לגובה של כ-4 ס"מ. מחממים במשך כ-10 דקות על להבה בינונית (חום השמן צריך להישאר קבוע על 180 מעלות).

2מנפים את הקמח ואבקת האפייה לקערה. מוסיפים את המלח, הקינמון והסוכר. מערבבים היטב.

3בקערה נפרדת מערבבים יחד את הביצה, החלב, מחית הבננה (או התפוח), תמצית הוניל, ו-2 כפות שמן.

4מאחדים בין שתי התערובות ומערבבים למחית חלקה. (אם המחית סמיכה מידי, ניתן לדלל אותה בכף אחת או שתיים נוספות של חלב).

5בקערית קטנה מערבבים יחד את הסוכר והקינמון לציפוי.

6בעזרת כף קפיצית לגלידה, מרימים כמות קטנה מתערובת הסופגניות ויוצקים בזריזות לתוך השמן החם. מטגנים כ-6 סופגניות בכל סבב למשך כ – 4-5 דקות. הסופגניות עשויות דיין כשצבען חום עמוק מכל צדדיהן.

7בעזרת תרווד מוציאים את הסופגניות לצלחת מרופדת בנייר סופג, ובעודן חמות מאוד מגלגלים אותן בציפוי הסוכר והקינמון. מצננים מעט ומגישים.

* הסופגניות במיטבן כשהן טריות ובכל מקרה רק ביום הכנתן.

>> לכל מתכוני הסופגניות https://www.mako.co.il/cle-4f23fa83e0c3431006.htm

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il