דונאטסדונאטס בציפוי גנאש שוקולד וסוכריות צבעוניות - תמיד משמחותדודי ברזילי|עוגתה| פורסם28/08/1109:53 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח, שמרים, סוכר ומלח. ממיסים את החמאה ומערבבים עם החלב והשמנת החמוצה עד לקבלת תערובת פושרת. 2מוסיפים לתערובת הקמח ביצים, וניל ואת תערובת החמאה ומעבדים במשך 5 דקות לקבלת בצק חלק, רך ומבריק. מכניסים למקרר ללילה. 3מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של כחצי ס"מ, קורצים עיגולים גדולים ואח"כ קורצים עיגול קטן במרכז כל עיגול גדול. מניחים על נייר אפייה משומן לתפיחה של כשעה. 4מחממים שמן ומטגנים על להבה בינונית עד לצבע זהוב. 5להכנת גנאש השוקולד: בסיר קטן מביאים את השמנת לרתיחה ומורידים מהאש. מוסיפים את השוקולד ומערבבים. שומרים את התערובת לילה במקרר. 6למחרת, מחלקים את תערובת הגנאש לשתיים. חצי שומרים לציפוי וחצי מקציפים עם מעט שמנת מתוקה (לא הרבה זמן). 7חותכים את הדונטס לחצי וממלאים בקציפת הגנאש. 8מחממים קלות את הגנאש שנשאר, מצפים את הדונאטס ומפזרים סוכריות צבעוניות מעל. קונדיטוריתעוגתה http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=9284בקיבוץ כנרת תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fדונאטס https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%93%D7%95%D7%A0%D7%90%D7%98%D7%A1סופגניות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AAחנוכה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%9B%D7%94גנאש https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%A0%D7%90%D7%A9שוקולד https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93סוכריות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |