https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

סופגניות ביתיות

מתכון קליל וטעים במיוחד של סופגניות אותן ניתן למלא עם אינסוף מילויים וטעמים

|יריד האוכל של דיזנגוף סנטר| פורסם11:37
סופגניות של יריד האוכל בסנטר (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • ¾ כוס חלב פושר

  • 40 גרם שמרים
  • חצי קילו קמח
  • 2 ביצים שלמות
  • 2 חלמונים
  • 5 כפות סוכר
  • 2 כפות קוניאק
  • 1 סוכר וניל
  • 100 גרם מרגרינה רכה

אופן ההכנה:

1שמים את הקמח בקערת המערבל. יוצרים בקמח גומה לתוכה מפוררים את השמרים עליהם שופכים את החלב והסוכר.

2נותנים לשמרים לתסוס בתוך הגומה. לאחר מכן מוסיפים את הביצים, החלמונים, הקוניאק, הסוכר וניל והמרגרינה.

3מפעילים את המערבל עם וו-הגיטרה עד לקבלת בצק רך. לאחר מכן מתפיחים את הבצק בטמפרטורת החדר עד להכפלת נפחו.

4לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל- 2 עד 3 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה. מסמנים עיגולים על הבצק, במרכז כל עיגול שמים ריבה או כל מילוי אחר. סביב המילוי מסמנים עם אצבע לחה על מנת שלא יברח.

5מכסים כל עלה עם ריבה עם עלה נוסף וקורצים עיגול כשגבעת הריבה במרכז העיגול. מפרידים את שאריות הבצק מסביב לעיגול.

6מניחים את הסופגניות על מגבת מקומחת, מכסים במגבת נוספת ומתפיחים לנפח של פי אחד וחצי מגודלן.

7מחממים היטב שמן בסיר טיגון עמוק על אש בינונית ומטגנים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il