סופגניות ביתיותמתכון קליל וטעים במיוחד של סופגניות אותן ניתן למלא עם אינסוף מילויים וטעמיםאורית מורן|יריד האוכל של דיזנגוף סנטר| פורסם04/11/1011:37 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1שמים את הקמח בקערת המערבל. יוצרים בקמח גומה לתוכה מפוררים את השמרים עליהם שופכים את החלב והסוכר. 2נותנים לשמרים לתסוס בתוך הגומה. לאחר מכן מוסיפים את הביצים, החלמונים, הקוניאק, הסוכר וניל והמרגרינה. 3מפעילים את המערבל עם וו-הגיטרה עד לקבלת בצק רך. לאחר מכן מתפיחים את הבצק בטמפרטורת החדר עד להכפלת נפחו. 4לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל- 2 עד 3 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה. מסמנים עיגולים על הבצק, במרכז כל עיגול שמים ריבה או כל מילוי אחר. סביב המילוי מסמנים עם אצבע לחה על מנת שלא יברח. 5מכסים כל עלה עם ריבה עם עלה נוסף וקורצים עיגול כשגבעת הריבה במרכז העיגול. מפרידים את שאריות הבצק מסביב לעיגול. 6מניחים את הסופגניות על מגבת מקומחת, מכסים במגבת נוספת ומתפיחים לנפח של פי אחד וחצי מגודלן. 7מחממים היטב שמן בסיר טיגון עמוק על אש בינונית ומטגנים. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fסוגניות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%95%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AAחנוכה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%9B%D7%94ריבה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A8%D7%99%D7%91%D7%94יריד האוכל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%93+%D7%94%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |