פוקצ'ה אליפות של אדי ממאסטר שףהניחו עליה פטריות, בצל, בטטה או כרישה - והיא תחזיר לכם ים של אהבה. שמרים למתחיליםאדי מזרחי|mako| פורסם03/03/1109:51 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (6 מנות):לבצק:
לתוספות:
אופן ההכנה:1שמים בקערת המיקסר קמח, שמרים, מלח, סוכר, מים ו-3 כפות שמן זית, ולשים במהירות בינונית כ-10 דקות. 2מניחים להתפחה כ-45 דקות. 3בינתיים מכינים את התוספות: בוחרים ירקות, חותכים לפרוסות, מסדרים בתבנית, זולפים שמן זית ואופים רבע שעה ב-180 מעלות. 4כשהבצק סיים לתפוח לשים אותו לישה קצרה, ומניחים לתפיחה של עוד 30 דקות. 5מחלקים את הבצק ל-4 כדורים, ופותחים כל אחד על משטח מקומח בעזרת אצבעות משומנות. זולפים שמן זית. מפזרים אילו תוספות שרוצים, ומכניסים כל פוקאצ'ה בנפרד לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות (בטורבו) ל-12 דקות. >> ומה לקינוח?קרם ברולה https://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-desserts/Recipe-9a57743eaee1e21006.htm?Partner=interlinkכמובן תגיות:פוקצ'ה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%A6%27%D7%94לחם https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%97%D7%9Dשמרים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9Dאדי מזרחי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%93%D7%99+%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%97%D7%99מאסטר שף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8+%D7%A9%D7%A3 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |