https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פוקצ'ה אליפות של אדי ממאסטר שף

הניחו עליה פטריות, בצל, בטטה או כרישה - והיא תחזיר לכם ים של אהבה. שמרים למתחילים

|mako| פורסם09:51
פוקאצ'ה בקמחים - עגולה עם ברוקולי (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח שטיבל ללחם

  • 35 גרם שמריים טריים מומסים במעט מים קרים
  • 25 גרם מלח גס (כף)
  • 45 גרם סוכר חום (2 כפות)
  • 620 מ"ל מים קרים
  • שמן זית

לתוספות:

  • פרוסות בטטה, כרשה ורוזמרין

  • או פטריות, בצל ותימין
  • או עגבניות שרי וזיתי קלמטה
  • או פרוסות עגבניות, מוצרלה ואורגנו

אופן ההכנה:

1שמים בקערת המיקסר קמח, שמרים, מלח, סוכר, מים ו-3 כפות שמן זית, ולשים במהירות בינונית כ-10 דקות.

2מניחים להתפחה כ-45 דקות.

3בינתיים מכינים את התוספות: בוחרים ירקות, חותכים לפרוסות, מסדרים בתבנית, זולפים שמן זית ואופים רבע שעה ב-180 מעלות.

4כשהבצק סיים לתפוח לשים אותו לישה קצרה, ומניחים לתפיחה של עוד 30 דקות.

5מחלקים את הבצק ל-4 כדורים, ופותחים כל אחד על משטח מקומח בעזרת אצבעות משומנות. זולפים שמן זית. מפזרים אילו תוספות שרוצים, ומכניסים כל פוקאצ'ה בנפרד לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות (בטורבו) ל-12 דקות.

>> ומה לקינוח?קרם ברולה https://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-desserts/Recipe-9a57743eaee1e21006.htm?Partner=interlinkכמובן

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il