לחמניות גבינהחטיף טעים לכל המשפחה
יניב גור אריה https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-1266294690a7c11006.htm
| mako
| פורסם 27/10/08 19:23
צילום: דן-יה שוורץ
|
המצרכים (25 מנות):
אופן ההכנה:לשים את בצק השמרים https://www.mako.co.il/food/recipes/recipes/bread/Recipes/itemId=a0c19d109352d110VgnVCM2000002a0c10acRCRD?Partner=interlink, מוסיפים את הגבינה וממשיכים ללוש עד שהיא נטמעת היטב. מחלקים לכדורים של 50 גרם ומעצבים כל כדור ביד מקומחת קלות ללחמנייה עגולה. מסדרים על תבנית ומתפיחים כ- ½ שעה, עד הכפלת הנפח. מחממים תנור ל- 200 מעלות ומניחים בתחתיתו תבנית עם מים רותחים. מורחים את הלחמניות בביצה טרופה, מפזרים קצח ואופים כ- 10 דקות. מוציאים את תבנית המים ואופים עוד 10 דקות עד שהלחמניות מוכנות וזהובות. מצננים על רשת לפחות ½ שעה.
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |