https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

לבצק

  • ½ 2 כוסות קמח

  • 1 כפית שמרים יבשים
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כוס מים חמימים מעט
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף שמן זית

למילוי

  • ¼ כוס שמן זית
  • 6 עלי מרווה טריים
  • 6 לבבות ארטישוק טריים חתוכים לאורכם לארבעה חלקים
  • 6 שיני שום פרוסות
  • כף עלי תימין
  • 1 בצל גדול פרוס
  • 100 גרם סלמי פרוס
  • 12 זיתי קלמטה חתוכים
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

1מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. 2. בקערה עמוקה מניחים את כל חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד וחלק. מכסים בניילון נצמד ומניחים לו לעמוד שעה. 3. מבשלים את לבבות הארטישוק במים עם מלח ולימון 7-8 דקות ומסננים. 4. מחממים את השמן במחבת וכשהוא חם מוסיפים את המרווה, שום, תימין, בצל וארטישוק. מטגנים כחמש דקות. ממליחים ומפלפלים. 5. מרדדים את הבצק לעיגול גדול ודק ומורחים בשמן זית. 6. מניחים את הסלמי על הבצק, מפזרים את תערובת הארטישוק ואת זיתי הקלמטה, מטפטפים מעט שמן זית. 7. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים כ-20 דקות. מגישים עם סלט רוקט.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il