פסטייה עם גבינת פטה, עגבניות ותרדעלי פילו דקיקים ואפויים בתנור במילוי חגיגי ומעודןאבי ביטוןhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-ae07aade4692911004.htm|מסעדת אדורה| פורסם12/05/1018:22 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). 2מחממים במחבת את השמן, מוסיפים את העגבניות, השום, התימין והתרד ומתבלים במלח ובצ'ילי. מטגנים דקה על אש גבוהה. מסירים מהאש ומצננים. 3מניחים על משטח העבודה שני עלי פילו, שמים במרכז מעט מתערובת העגבניות והתרד ומעליה פרוסת גבינת פטה. מקפלים את עלי הפילו מעל הגבינה בצורת מעטפה. שמים בתבנית כשהתפר כלפי מטה. ממלאים באותו האופן את כל עלי הפילו. 4מורחים א הבצק בשמן ואופים 10-12 דקות עד שהעלים מזהיבים. 5מגישים חם עם סלט ירקות קטן או עם סלט ביצים. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fמאפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94פילו https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%95גבינת פטה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%AA+%D7%A4%D7%98%D7%94תרד https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%A8%D7%93עגבניות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%92%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |