מקלות פרמזן ואורגנו של מיקי שמוחטיף ממכר שמכינים בקלות מבצק עלים מוכן. רוצים להיות אורחים טובים? הכינו קופסה של הנפלאים האלה למארחים שלכם בחג, ותרגישו מה זו אהבת חינםמיקי שמוhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-a28053d3cf25a11004.htm|mako אוכל| פורסם02/06/1614:51 ![]() צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור |
המצרכים (30 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את חומרי הציפוי, למעט הביצים. 2מוציאים את הבצק מן המקרר ומרדדים אותו על משטח עבודה מקומח למלבן בגודל 25X45 ס"מ ובעובי 5 מ"מ. מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים את הציפוי בצורה אחידה. עוברים עם מערוך בקלילות על פני הבצק כדי שהתערובת תידבק אליו. 3חותכים את הבצק לרצועות ברוחב סנטימטר וחצי ובאורך 25 ס"מ בעזרת סכין חד או גלגלת פיצה. 4מגלגלים כל רצועה לספירלה: אוחזים רצועת בצק בשני הקצוות ומרחיקים את הידיים מעט זו מזו תוך כדי סיבוב. מסדרים את הרצועות בתבניות מרופדות בנייר אפייה במרווחים של 2 ס"מ, מעבירים למקרר לשעה. 5מחממים תנור ל- 200 מעלות. 6אופים 15-17 דקות עד שהמקלות מזהיבים ותופחים. 7מצננים ומגישים באותו יום. לחלופין - מקפיאים את המקלות לפני האפייה ומפשירים במשך 30 דקות לפני כניסתם לתנור. >> כל המתכונים לשבועות https://www.mako.co.il/food-shavuot?Partner=interlink תגיות:מתכונים לשבועות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D+%D7%9C%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%AAשבועות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%AAמיקי שמו https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%99+%D7%A9%D7%9E%D7%95מקלות מלוחים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%AA+%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |