https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 2 תפו"א גדולים קלופים ומבושלים

  • 1 ביצה
  • 3 כפות קמח
  • חצי כוס בצל ירוק חתוך דק
  • שמן קנולה לטיגון
  • 200 גרם בשר מבושל וטחון
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 100 גרם פטריות חתוכות
  • מיכל שמנת מתוקה
  • מיכל שמנת חמוצה
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק ומוסיפים ביצה, קמח, בצל ירוק, ומתבלים במלח ופלפל. 2. מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים אותו לבשר. מתבלים במלח ופלפל. 3. יוצרים לביבה מבצק תפוח האדמה ושמים במרכזה כפית מן המלית וסוגרים. מקמחים ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומגישים.

להכנת הרוטב:1מטגנים 100 גרם פטריות חתוכות למספר דקות, עד שהן מזהיבות. 2. מוסיפים 2 כפות שמנת מתוקה ומיכל אחד של שמנת חמוצה ומביאים לרתיחה. 3. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il