פוקצ'ות גרעינים אישיותאנחנו לא מכירים אדם שיסרב לפוקצ'ה חמה שיצאה זה עתה מהתנור. אם תוסיפו לה גם גרעיני חמניה ודלעת, הרווחתם מאפה נהדר שיתאים לכל ארוחה, ולכל שעה ביממה כנשנוש פריךנטלי לוין|mako אוכל| פורסם22/05/1607:16 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים (8 מנות):לפוקצ'ות:
להברשה וציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מכינים את הפוקצ'ות: שמים בקערת מיקסר את קמח השמרים, המים, המלח, שמן הזית והסוכר, ולשים במשך 10 דקות עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק. 3מכסים את הקערה ונותנים לבצק לנוח במשך 30 עד 40 דקות בטמפרטורת החדר. 4מעבירים את הבצק למשטח משומן קלות ומחלקים ל-8 חלקים. 5יוצרים צורת פוקצ'ה מאורכת מכל אחד מחלקי הבצק, ומניחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. 6מברישים במעט שמן ומפזרים מעל את גרעיני החמניה, גרעיני הדלעת והשומשום. 7מכסים את התבנית, ומניחים בצד לרבע שעה בטמפרטורת החדר. 8אופים את הפוקצ'ות במשך 10-15 דקות עד הזהבה יפה, ומגישים. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט http://www.oogio.net/ תגיות:פוקצ'ה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%A6%27%D7%94פוקצ'ות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%A6%27%D7%95%D7%AAקמח שמרים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%9E%D7%97+%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9Dגרעיני חמניה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%A8%D7%A2%D7%99%D7%A0%D7%99+%D7%97%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%94גרעיני דלעת https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%A8%D7%A2%D7%99%D7%A0%D7%99+%D7%93%D7%9C%D7%A2%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |