https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פוקצ'ות גרעינים אישיות

אנחנו לא מכירים אדם שיסרב לפוקצ'ה חמה שיצאה זה עתה מהתנור. אם תוסיפו לה גם גרעיני חמניה ודלעת, הרווחתם מאפה נהדר שיתאים לכל ארוחה, ולכל שעה ביממה כנשנוש פריך

|mako אוכל| פורסם07:16
פוקצ'ות גרעינים אישיות (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
צילום: דרור עינב, mako אוכל
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (8 מנות):

לפוקצ'ות:

  • 250 גרם (כוס וחצי + 4 כפות) קמח לפיצה ופוקצ'ה (עם שמרים)
  • 150 מ"ל (שני שליש כוס) מים
  • 1 כפית מלח דק
  • 1 כפית שמן זית
  • 1 כף סוכר

להברשה וציפוי:

  • מעט שמן זית
  • גרעיני חמניה
  • גרעיני דלעת
  • שומשום

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מכינים את הפוקצ'ות: שמים בקערת מיקסר את קמח השמרים, המים, המלח, שמן הזית והסוכר, ולשים במשך 10 דקות עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.

3מכסים את הקערה ונותנים לבצק לנוח במשך 30 עד 40 דקות בטמפרטורת החדר.

4מעבירים את הבצק למשטח משומן קלות ומחלקים ל-8 חלקים.

5יוצרים צורת פוקצ'ה מאורכת מכל אחד מחלקי הבצק, ומניחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

6מברישים במעט שמן ומפזרים מעל את גרעיני החמניה, גרעיני הדלעת והשומשום.

7מכסים את התבנית, ומניחים בצד לרבע שעה בטמפרטורת החדר.

8אופים את הפוקצ'ות במשך 10-15 דקות עד הזהבה יפה, ומגישים.

לבלוג של נטלי -עוגיו.נט http://www.oogio.net/

>> והנה עוגת גבינה קרה עם קרם קפה ושוקלד לבן https://www.mako.co.il/food-bake-off-israel/season1-baking-and-deserts/Recipe-1a62330d44a9451006.htm?Partner=interlink

>> כבר הורדתם את אפליקציית המתכונים החדשה והשווה שלנו? https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-191beb9b9657351006.htm?Partner=interlink

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il