1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 להברשה: מערבבים את ממרח החמאה עם השום הכתוש ומברישים בתערובת שהתקבלה תבנית שקעים.
3 למאפינס: מערבבים בקערה קמח, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
מתכונים לראש השנה
ארוחת עשר עם מאפינס גבינות | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
4 בקערה נפרדת מערבבים חלב, ממרח חמאה, ביצה, שמנת חמוצה וקוטג'.
5 מאחדים בקצרה את החומרים היבשים והחומרים הרטובים.
6 מוסיפים את הגבינות והעירית ומערבבים בקצרה.
7 מחלקים את התערובת בין השקעים, ואופים 25-30 דקות עד שהמאפינס מזהיבים.
8 מוציאים מהתנור ומברישים בחמאת השום שנותרה. מצננים.