1לשים בקערה בינונית את כל חומרי הבצק, עד לקבלת בצק אחיד ואלסטי. משהים את הבצק, מכוסה בניילון, בקערה להתפחה. 2. אחרי שעה מחלקים את הבצק לכדורים קטנים בגודל פינג-פונג ומתפיחים מתחת לניילון על משטח מקומח עוד כחצי שעה. 3. בעזרת כף היד משטחים כל כדור בצק ללחמנייה שטוחה, ומעבירים למגש מקומח ומכוסה בנייר אפייה. משהים עוד כ-20 דקות להתפחה מתחת לניילון.
4מחממים תנור ל-180 מעלות. 5. מברישים בחלמון מדולל במעט מים ומפזרים שומשום בנדיבות.
6אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות עם לחות (מניחים כמה קוביות קרח בתחתית התנור לפני שמכניסים את הלחמניות). אופים כ-15-20 דקות. כשהלחמניות מוזהבות, מוציאים מהתנור ומניחים על רשת צינון.