משולשי פילו במילוי גבינות ודובדבניםמאפה שהוא כולו דובדבןישראל אהרוניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-e4a0125fda59311004.htm|אהרוני מבשל לחברים| פורסם06/05/0915:58 |
המצרכים :
למילוי
אופן ההכנה:1במחבת רחבה שמים את החמאה וכשהיא חמה מאד, מוסיפים את הסוכר, מיץ וקליפת הלימון ומבשלים כשלוש דקות. מוסיפים את הדובדבנים, מבשלים יחד עוד שלוש דקות. מסננים ומקררים היטב. 2. מערבבים את הדובדבנים הקרים עם הגבינה. 3. מורחים יריעת בצק בחמאה ומפזרים עליה שקדים וסוכר. מקפלים את הבצק לאורכו לשלושה חלקים, כך שמתקבל "פס" בצק צר וארוך. שמים בקצה רצועת בצק כף גדושה מילוי ומקפלים שוב ושוב למשולש. מדביקים בקצה עם דבק קמח. 4. מורחים בביצה טרופה, ואופים בחום של 200 מעלות כעשר דקות. תגיות:אוכל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9Cמתכונים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9Dאהרוני מבשל לחברים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99+%D7%9E%D7%91%D7%A9%D7%9C+%D7%9C%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9Dישראל אהרוני https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C+%D7%90%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99בצק פילו https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7+%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%95גבינות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |