https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • כף שמן זית

  • חבילת עלי תרד שטופים
  • קישוא חלוט וקצוץ
  • 50 גרם פרמזן מגוררת
  • 100 גרם פטה מפוררת
  • אגוז מוסקט
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • 300 גרם בצק עלים מרודד
  • חלמון ביצה (להברשת הבצק)

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-185 מעלות. 2. מחממים כף שמן זית במחבת ומקפיצים את התרד כשתי דקות. 3. מעבירים לקערה, ומוסיפים את הקישוא והגבינות. מתבלים באגוז מוסקט ופלפל שחור לפי הטעם, בודקים תיבול וממליחים אם יש צורך. 4. פותחים את הבצק, מסדרים עליו את המלית, מגלגלים וסוגרים. 5. חותכים בבצק ריבועים קטנים ליציאת אדים, ומברישים בחלמון ביצה. 6. אופים כ-20 דקות, או עד שהבצק מזהיב.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il