לחם פרמזן של אדי מזרחייוצא העונה הראשונה של מאסטר שף עם מתכון למנה ראשונה שיכולה לשדרג כל ארוחה שלכם לבלי הכר
אדי מזרחי
| mako
| פורסם 28/07/11 10:28
צילום: יחסי ציבור
|
המצרכים (8 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1 שמים במיקסר את הקמח, השמרים, המלח והסוכר ומערבבים 3 דקות. 2 מוסיפים את החמאה וכוס אחת של פרמזן ולשים 2 דקות במהירות בינונית. מוסיפים לאט לאט את המים ולשים 5 דקות נוספות, עד שמתקבל גוש בצק אחיד. מניחים להתפחה של כשעתיים, עד להכפלת הנפח. 3 מחלקים את הבצק לשלושה כדורים, ומעצבים מהם כיכרות (אפשר גם לשטח למעין פוקצ'ות). מניחים לתפיחה של עוד כשעה. 4 מחממים תנור לחום גבוה. מפזרים פרמזן ועלי תימין ואופים עד הזהבה (אם עיצבתם בגובה של פוקצ'ה - 12 דקות יספיקו. אם כיכר רגילה - 30-40 דקות).
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |