לחמניות באןלהכין לחמניות באן בבית זה אתגר, אבל ממש לא כזה שלא תוכלו לעמוד בו. עם המתכון הזה ללחמניות באן מאודות - תוכלו להרים ארוחה אסייתית לתפארתאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם16/02/2212:00 ![]() צילום: kungfu01, ShutterStock |
המצרכים :ל-5 מנות:
אופן ההכנה:1לבאן: מערבבים בקערה גדולה את הקמח, הסוכר, השמרים ואבקת האפייה. יוצרים גומה ומוסיפים פנימה את השמן, המלח, החומץ והמים. לשים היטב עד לקבלת בצק רך ואחיד. 2מעבירים לקערה משומנת קלות, עוטפים בניילון ומניחים במקום חמים להתפחה של שעתיים לפחות. 3לאחר שעתיים לשים שוב את הבצק ומחלקים לכדורים עגולים. 4חותכים נייר אפייה לריבועים ומניחים על כל ריבוע כדור בצק. מתפיחים התפחה קצרה של עד 10 דקות ובזמן הזה מכינים את סיר האידוי. 5מרתיחים מים בסיר אידוי וכשהמים מבעבעים מנמיכים את האש. 6מניחים בסיר האידוי כמה לחמניות בכל פעם (יחד עם ריבוע נייר האפייה שמתחת). 7מכסים את סיר האידוי ומאדים את הלחמניות בין 10 ל-12 דקות. 8מוציאים את הלחמניות מהסיר ומעבירים לצינון על נייר אפייה. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |