https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

לחמניות באן

להכין לחמניות באן בבית זה אתגר, אבל ממש לא כזה שלא תוכלו לעמוד בו. עם המתכון הזה ללחמניות באן מאודות - תוכלו להרים ארוחה אסייתית לתפארת

|mako אוכל| פורסם12:00
לחמניות באן (צילום: kungfu01, ShutterStock)
צילום: kungfu01, ShutterStock
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

ל-5 מנות:

  • 3 וחצי כוסות קמח
  • 3 כפות סוכר לבן
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 כף אבקת אפייה
  • רבע כוס שמן קנולה לא מזוכך
  • חצי כפית מלח בישול גס
  • 1 כף חומץ
  • כוס ורבע מים חמימים

אופן ההכנה:

1לבאן: מערבבים בקערה גדולה את הקמח, הסוכר, השמרים ואבקת האפייה. יוצרים גומה ומוסיפים פנימה את השמן, המלח, החומץ והמים. לשים היטב עד לקבלת בצק רך ואחיד.

2מעבירים לקערה משומנת קלות, עוטפים בניילון ומניחים במקום חמים להתפחה של שעתיים לפחות.

3לאחר שעתיים לשים שוב את הבצק ומחלקים לכדורים עגולים.

4חותכים נייר אפייה לריבועים ומניחים על כל ריבוע כדור בצק. מתפיחים התפחה קצרה של עד 10 דקות ובזמן הזה מכינים את סיר האידוי.

5מרתיחים מים בסיר אידוי וכשהמים מבעבעים מנמיכים את האש.

6מניחים בסיר האידוי כמה לחמניות בכל פעם (יחד עם ריבוע נייר האפייה שמתחת).

7מכסים את סיר האידוי ומאדים את הלחמניות בין 10 ל-12 דקות.

8מוציאים את הלחמניות מהסיר ומעבירים לצינון על נייר אפייה.

וכאן יש מתכון של לחמניות באן עם פיצה בורי קריספי https://www.mako.co.il/food-cooking-with-keshet/cooking-eating/Article-307c88840dd2e51006.htm?Partner=interlink

בתיאבון!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il