• מחממים תנור לחום של 200 מעלות • מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל חומרי הבצק היבשים ולשים כדקה • מוסיפים לקערת המיקסר את שאר חומרי הבצק (הרטובים) ולשים כשתי דקות • נותנים לבצק לנוח (בקערת המיקסר) כ – 10 דקות ולשים אותו בשנית כשתי דקות נוספות • מכינים את המילוי: מערבבים היטב בקערה נפרדת את כל החומרים פרט לריבה • מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים, מרדדים כל עלה לעובי של כ- 1 ס"מ • מורחים כל עלה בשכבת ריבה, עליה את תערובת הגבינה ומגלגלים לצורת גליל • חותכים כל גליל ל- 6 חתיכות (שושנים) ובתבנית בובקה (עם החור באמצע) משומנת ומקומחת מסדרים את השושנים שנוצרו באופן צמוד • מערבבים חלמון ביצה עם 3 כפות מים להברשת העוגה, מברישים את השושנים שבתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש כ – 40 דקות