https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

קיש עגבניות שרי צהובות

טארטים אישיים המוגשים עם גבינת ריקוטה מעל

|מסעדת BARIBA| פורסם10:21
קיש עגבניות שרי - מסעדת בריבה (יח``צ: אבי ולדמן,  יחסי ציבור )
יח``צ: אבי ולדמן, יחסי ציבור
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

לבצק פריך:

  • 1 כוס קמח לבן

  • 3/4 כוס קמח מלא
  • 80 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 2 כפות מים קרים
  • 1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים
  • 1 ביצה
  • 1/2 כפית מלח

למלית:

  • 2 כפות שמן זית

  • 1 ק"ג עגבניות שרי צהובות
  • 4 ביצים שלמות
  • 1 כפית טבסקו
  • מלח ופלפל שחור גרוס

להגשה:

  • חופן עגבניות שרי

  • 4 כפות גדושות גבינת ריקוטה מלוחה 5%
  • 2 כפות נבטי בזיליקום או עלי בזיליקום קצוצים

אופן ההכנה:

1מכינים את הבצק: מערבלים את כל החומרים במעבד מזון, בפולסים עד שנוצר בצק. מרדדים את הבצק לעובי של כ-2 מ"מ ומשטחים על התבנית. 2. אופים את התחתית כ-20 דקות עד שהיא משחימה קלות ומוציאים מהתנור. 3. מגבירים את החום ל-230 מעלות משמנים את עגבניות השרי בשמן הזית וצולים בתנור בחום גבוה כ-12 דקות. 4. מעבירים למחבת גדולה ומבשלים על אש בינונית כ-10 דקות נוספות עד שהעגבניות מתרככות ומצטמצמות לחצי מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות. 5. טוחנים את העגבניות בבלנדר ומסננים, מוסיפים ביצים, טבסקו מלח ופלפל ומערבבים. 6. ממלאים את תחתיות הקיש בתערובת ואופים כ-25-30 דקות עד שהתערובת יציבה מגישים עם כף ריקוטה מעל כל קיש, עגבניות שרי חצויות ונבטי בזיליקום.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il