לחמעג'וןפיתה ביתית רכה עם שכבה עשירה של בשר, עגבניות בצל ותבלינים. כמו בתורכיה, רק פי אלף יותר טעיםעוזי שירם|מאסטר שף| פורסם21/07/1119:43 ![]() |
המצרכים (6 מנות):לבצק
לתערובת הירקות
לבשר
להגשה
אופן ההכנה:1לערבב את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר עם וו לישה במהירות בינונית כ-5 דק' עד שכל החומרים מתאחדים לבצק, להניח בצד ולתת זמן התפחה כ-30 דק'. 2לחתוך את כל הירקות לרבעים, לטחון במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה אך לא מידי. להעביר לקערה בצד. 3לתערובת הירקות להוסיף את הבשר ,השמן, המלח והתבלינים. לערבב לעיסה ולהניח בצד. 4אחרי התפחתו של הבצק, לחלק את הבצק לכדורים בגודל של עגבניית שרי, לרדד את עיגולי הבצק, להניח עליהם את תערובת הירקות והבשר בצורה אחידה ולהשאיר שוליים קטנים. לאפות בתנור שחומם מראש ל-180מעלות כ 20 דק'. 5לחתוך פלפלים ירוקים חריפים ולימונים חתוכים לרבעים ולהניח לצד הלחמאג'ון. בתיאבון. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (7 מנות) – לא כולל האופציות לתוספות.
לטבלה המלאה http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/1170/nv הערכים התזונתיים באדיבות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |