https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

סופגניה במילוי ריבת חלב

לכבוד חג החנוכה, מתכון לסופגניות ביתיות במילוי ייחודי שימלאו את הבית באווירת חג

|בן עמי| פורסם10:07
סופגניות במילוי ריבת חלב (צילום: בועז לביא,  יחסי ציבור )
צילום: בועז לביא, יחסי ציבור
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

  • 1 ק"ג קמח

  • 80 גרם שמרים
  • כף סוכר
  • ¾ כוס סוכר
  • ½ כוס חלב פושר
  • 200 גרם חמאה מומסת
  • 4 חלמונים
  • 2 כפות קוניאק
  • גרידת לימון
  • תמצית וניל
  • 2 כוסות חלב פושר

למילוי

  • 100 גרם ריבת חלב

  • 50 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1מערבבים את השמרים עם כף סוכר וחצי כוס חלב פושר. שמים בצד עד שיתחיל לתסוס.

2בקערת המיקסר שמים את כל שאר החומרים, מוסיפים את השמרים ומערבבים.

3שמים במקום חם לשעה וחצי עד שהבצק מכפיל את נפחו.

4לשים את הבצק התפוח ביד פעם שניה ונותנים לו לתפוח עוד שעה.

5יוצרים כדורים ביד, שמים על מגש עם קמח לעוד חצי שעה, לתפיחה נוספת.

6מטגנים בשמן עמוק עד שזהוב משני הצדדים.

7להכנת המילוי: בסיר נפרד מחממים על אש קטנה את השמנת ומערבבים עם ריבת החלב. מורידים מהאש ומזריקים לסופגניה.

8אפשרות לעיטור הסופגניה: טובלים את הסופגניה בקערה עם ריבת חלב או קרם פטיסייר. לחילופין ניתן להזליף מלמעלה על גבי הסופגניה בעזרת נייר זילוף את ריבת החלב.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il