קוגלמאפה האטריות הפולני משתדרג עם צימוקים, פקאנים וקינמון למתיקות מעודנתרוני מנדלמן|mako| פורסם20/09/1011:53 ![]() צילום: תומר פרת |
המצרכים (10 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1ממלאים סיר גדול במים, ממליחים לפי הטעם ומביאים לרתיחה. 2מכניסים את האטריות לסיר ומבשלים עד שהן כמעט רכות (הערכת זמן: 12 דקות). מוציאים ושוטפים במי ברז. 3מסננים, ומעבירים את האטריות לקערה. 4מכינים את הקרמל: ממיסים בסיר קטן 50 גרם מרגרינה (חצי מהכמות הכוללת). מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהוא נמס ומשחים. 5יוצקים את הקרמל הנוזלי על האטריות ובוחשים היטב עד שהוא נספג טוב טוב. בשלב הזה, האטריות אמורות להזהיב. 6מצננים קלות את התערובת (משהו כמו 15 דקות). 7מוסיפים את הביצים ובוחשים היטב. מוסיפים צימוקים ואגוזי פקאן ובוחשים שוב. מוסיפים קינמון, ובוחשים. 8מורחים את התבנית בשכבה נדיבה של מרגרינה, ומעבירים את התערובת. מפזרים את הפלפל השחור. 9חותכים לקוביות קטנות את המרגרינה שנשארה (50 גרם) ומפזרים מלמעלה. 10מושחים נייר אלומיניום במעט שמן (כדי שלא יידבק לקוגל), ומכסים. אופים בחום בינוני של 180 מעלות כשעה. * הערה: המהדרין אופים בחום נמוך (כמו חמין, משהו כמו 100 מעלות) במשך כל הלילה. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fקוגל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%95%D7%92%D7%9Cמאפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94אטריות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AAפולני https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%99מסורתי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A8%D7%AA%D7%99צימוקים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A6%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9Dאגוזים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%92%D7%95%D7%96%D7%99%D7%9Dפקאן https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A7%D7%90%D7%9F ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |