קיש מנגולד ותפוחי אדמה ללא גלוטןהקיש שלימד אותנו שלא תמיד חייבים בצק, ושבמקום שבו אין קמח (וגלוטן!) לגמרי מגניב שיהיו תפוחי אדמה. בקיצור, אנחנו חושבים שעלינו פה על משהו, ואתם יותר ממוזמנים לקפוץ על העגלהענת לבל|mako אוכל| פורסם13/03/1907:13 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):לתבנית קיש לא מתפרקת קוטר 24:
אופן ההכנה:1מבשלים את תפוחי האדמה עד ריכוך (נועצים מזלג ומוודאים שהם רכים, אבל עדיין לא נשברים). מסננים. 2חולטים בקערה את עלי המנגולד במים רותחים, ומסננים היטב. מצננים. קוצצים את העלים ותוך כדי ממשיכים לסנן ממים (לוחצים עליהם ומוצאים את המים). קיש מנגולד ותפוחי אדמה ללא גלוטן|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל3מחממים תנור ל-175 מעלות. 4מערבבים בקערה את עלי המנגולד עם הביצים, השמנת לבישול והתבלינים. 5מסדרים את תפוחי האדמה בתחתית התבנית בצפיפות ובשכבה אחידה. זה יהיה הבסיס של הקיש. יוצקים את תערובת השמנת, מפזרים את הגבינה הבולגרית ומשקיעים אותה בעדינות פנימה. מפזרים פרמזן. פרוסת קיש מנגולד ותפו"א ללא גלוטן|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל6אופים כ-30 דקות, או עד שהמלית מתייצבת ואפויה. מצננים קלות ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |