לחם שום שהוא כנראה הכי טעים שאפשרמאז עלה המתכון הזה לטיקטוק אנחנו לא מפסיקים לשמוע עליו, ורק דברים טובים. הסוד: צלייה מוקדמת של השום עד שהוא הופך למעין משחה. אנחנו קנינו, וכבר מחממים תנורמערכת אוכל טוב|mako| פורסם06/10/2108:21 ![]() צילום: מתוך חשבון הטיקטוק של jakecohen |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2חותכים לכל ראש שום את החלק העליון ומזלפים קצת שמן זית פנימה. עוטפים בנייר אלומיניום (כל הראשים ביחד) וצולים שעה בתנור החם. עודמתכונים ב-10 דקות https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/10_minute_recipes?Partner=interlink 3סוחטים לתוך קערה את שיני השום הצלויות, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה. 4מורחים את התערובת על הבגטים ומחזירים לצלייה של 15 דקות נוספות, עד הזהבה.
בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |