אוכל
אוכל
מיני הדר משקאות

אג נוג

המשקה הקלאסי של חג המולד

|mako| פורסם16:11
מרי קריסמס (צילום: billberryphotography, Istock)
צילום: billberryphotography, Istock
Rating:2.820reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 4 חלמונים
  • 1/3 כוס סוכר
  • 4 חלבונים
  • כף סוכר
  • 2 כוסות חלב
  • כוס שמנת מתוקה (כמעט מיכל שלם)
  • ¼ כוס בורבון (ג'ים בים, וויילד טורקי, פור רוזס ועוד) או כל וויסקי אחר
  • 1 כפית אגוז מוסקט טחון

אופן ההכנה:

1טורפים את החלמונים עד שהם מתבהרים. בהדרגה טורפים פנימה את הסוכר, עד שמתקבלת תערובת בהירה וחלקה (הסוכר אמור להתמוסס לגמרי). 2. מוסיפים את החלב, השמנת, הוויסקי ואגוז המוסקט. 3. מקציפים את החלבונים (במיקסר או במערבל ידני). כשנוצר מעט קצף מוסיפים את הסוכר, ומקציפים עד לקבלת קציפה יציבה. 4. בהדרגה ובעדינות מקפלים את הקציפה לתוך תערובת החלמונים והחלב.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il