
לאסימשקה הודי מנצח על בסיס יוגורט קר ממסעדת טנדורי![]() צילום: בועז לביא, מסעדת טנדורי |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מקציפים היטב את היוגורט במיקסר. מוסיפים את הסוכר / סוכרזית ומקציפים שוב. (חשוב לא להוסיף את הקרח לפני הסוכר) 2. מוסיפים את הקרח, מחית הפירות, מי הורדים והזעפרן ומקציפים במשך 2 דקות נוספות. 3. מוזגים את הלאסי בכוס גבוהה ומקשטים למעלה בפיסטוק הכתוש. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |