1 מכינים את הבצק: מערבבים 2 כפיות הסוכר עם המרגרינה. מוסיפים את הקמח ולשים מעט. מוסיפים את המים ולשים לבצק אחיד, מניחים בצד.
2 מכינים את המלית: מערבבים את השקדים עם הביצים, סוכר הוניל ותמצית הורדים. מכסים ומניחים בצד לחצי שעה.
3 מכינים את הסירופ : שמים את הסוכר והמים בסיר ומבשלים עד להמסת הסוכר. מוסיפים את הלימון ומבשלים 15 דקות.
4 מחממים תנור ל-160 מעלות.
5 מרדדים את הבצק ויוצרים איזה צורות שרוצים. ממלאים במעט מלית שקדים ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-15 דקות, מוציאים מתהנור ומברישים את העוגיות החמות בכמות נדיבה של הסירופ. מקשטים בסוכריות.