1 לסופגניות: בקערת מערבל חשמלי עם וו הלישה מערבבים את כל החומרים פרט לחמאה, ולשים 5-7 דקות במהירות בינונית. מוסיפים חמאה ולשים במהירות גבוהה עד לבצק חלק, רך ואלסטי. מעבירים לקערה מקומחת, מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה, ומתפיחים במשך שעה או עד להכפלת הנפח. מעבירים למקרר לכמה שעות או למשך הלילה.
2 מחלקים את הבצק לכדורים של 50 גרם, מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומתפיחים כ-40 דקות או עד להכפלת הנפח.
3 מחממים שמן טיגון בסיר רחב, ומטגנים את הסופגניות ב-170 מעלות 1-2 דקות מכל צד להשחמה יפה. מצננים.
4 למלית פרג: בסיר קטן מביאים לרתיחה חלב, סוכר, חמאה וקליפת לימון מגוררת. מוסיפים פרג ואבקת שקדים ומערבבים לתערובת אחידה. מצננים.
5 לפטיסייר: בסיר קטן מביאים לרתיחה חלב ומשחת וניל. במקביל טורפים בקערה חלמונים, סוכר, קמח וקורנפלור. יוצקים מחצית מהחלב החם לחלמונים תוך טריפה רצופה להשוואת טמפרטורות. משיבים את התערובת כולה לסיר, ומוסיפים לבשל עד שהתערובת מסמיכה מאוד לקבלת פטיסייר. מצננים ומערבבים לתוך מלית הפרג. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר למילוי סופגניות, וממלאים את הסופגניות.
6 לנוגטין פרג: מחממים תנור ל-170 במצב טורבו. בסיר קטן מבשלים חמאה, אבקת סוכר, מים וגלוקוזה ומביאים לרתיחה. מבשלים לעוד כמה דקות עד שהתערובת מבעבעת מאוד. מערבבים פרג, יוצקים מיד על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מניחים מעל נייר אפייה נוסף ומרדדים לעלה דק בעזרת מערוך. אופים 10-15 דקות להזהבה. מוציאים מהתנור ובעוד התערובת חמה קורצים מיד עיגולים. מניחים עיגול נוגטין על כל סופגניה, ואופים בתנור כ-2 דקות. מפזרים לפני ההגשה באבקת סוכר.
מתכוני התכנית מבואים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים