1 לעוגת דבש: מחממים תנור ל-150 מעלות. במערבל חשמלי עם וו גיטרה מערבבים יחד ריבה, דבש וסוכר. מוסיפים מים רותחים ושמן ומערבבים. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם ומערבלים לאחר כל תוספת. מנפים פנימה את החומרים היבשים- קמח, סודה לשתייה, קקאו, ציפורן וקינמון טחון ומערבבים. יוצקים לתבנית טבעת 20-22 ס"מ, ואופים 35-45 דקות.
2 למרמלדה אקזוטית: בסיר קטן מבשלים מחית פטל, מיץ רימונים וטרימולין ומביאים ל-50 מעלות. מערבבים בקערה קטנה סוכר ופקטין ומוסיפים לסיר תוך בחישה. מבשלים לרתיחה. מצננים.
3 לגנאש לבן מוקצף: בסיר קטן או במיקרוגל מביאים לרתיחה 280 מ"ל מכמות השמנת המתוקה עם גרגירים ממקל וניל. יוצקים על גבי השוקולד הלבן הקצוץ, מניחים לדקה להינמס ומעבדים בבלנדר מוט לתערובת חלקה. מוסיפים את יתרת 160 מ"ל השמנת המתוקה ומערבבים. מעבירים לקירור לכמה שעות לפחות ורצוי למשך הלילה.
4 להרכבה: יוצרים בעוגת הדבש תעלה בעזרת כפית, וממלאים אותה במרמלדה. מקציפים את הגנאש הלבן במערבל חשמלי לקרם יציב, מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק ומזלפים על העוגה. מניחים מעל דיסקית שוקולד לבן, ומעטרים בפטל טרי.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים