1 בקערת מערבל חשמלי עם וו הלישה מערבבים קמח לחם, שמרים, מחמצת, מים וסוכר עד לקבלת בצק. מוסיפים מלח וקוביות חמאה בהדרגה תוך כדי לישה, ולשים כ-15 דקות עד לקבלת בצק חלק ואלסטי. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבלים להטמעה.
2 מעבירים לקערה גדולה, מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומתפיחים במשך כ-40 דקות.
3 מחלקים את הבצק לכדורים של 80 גרם, ומעצבים כל חלק ללחמנייה ארוכה. מורחים כל לחמניה בחלמון, מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומתפיחים כ-40 דקות.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות במצב טורבו. יוצרים בכל לחמניה 3-4 חתכים בעזרת סכין חדה, מפזרים מעל סוכר גבישי ואופים 15-20 דקות להזהבה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים