1 מפזרים את השוקולד צ'יפס בתבנית, ומעבירים להקפאה לחצי שעה.
2 מערבבים בקערה שמרים, סוכר וחלב חמים, מניחים לתסיסה לרבע שעה.
3 במערבל חשמלי עם וו הלישה מערבבים קמח, קקאו, קינמון, ציפורן, אגוז מוסקט ופלפל אנגלי. מוסיפים את קוביות החמאה ומערבלים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את הביצה ואת תערובת השמרים, ולשים במשך כ-6 דקות עד לקבלת בצק חלק ואלסטי. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבלים להטמעה.
4 מעבירים לקערה גדולה, מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומתפיחים במשך כ-45 דקות.
5 מחלקים את הבצק ל-16 חלקים, ומעצבים כל חלק לכדור. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומתפיחים כ-30 דקות.
6 מחממים תנור ל-220 מעלות, ואופים את הלחמניות 20 דקות.
7 מבשלים בסיר קטן סוכר ומים על להבה נמוכה ומביאים לרתיחה. מבשלים לעוד דקותיים ומברישים את הלחמניות.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים