1 טורט פרג: מחממים תנור ל-170 מעלות. במערבל חשמלי מקציפים חלבונים במהירות גבוהה. ברגע שמתחיל להיווצר קצף מוסיפים מחצית מכמות הסוכר, מוסיפים להקציף כמה דקות עד לקצף יציב. טורפים בקערה בינונית חלמונים עם חמאה ויתרת כמות הסוכר. בקערה נפרדת מערבבים קמח ופרג טחון. בקערה נוספת מערבבים תפוח מגורר וגרידת לימון. מערבבים לתוך קערת החלמונים את כל התערובות לסירוגין, יוצקים לתבנית 18 ס"מ ואופים 25-30 דקות. מצננים.
2 לתפוחים מקורמלים: מפזרים את הסוכר במחבת ומבשלים עד לקבלת קרמל. מוסיפים קוביות תפוחים, ומבשלים בקרמל 5 דקות תוך עירבוב לעיתים עד לריכוך. מצננים.
3 למוס דבש גבינה ופרג: בסיר קטן מביאים לרתיחה 80 מ"ל מכמות השמנת המתוקה, מוסיפים פרג טחון ומבשלים כמה דקות עד שהפרג סופג נוזלים. מצננים היטב. מערבבים בקערית ג'לטין עם 35 מ"ל מכמות המים, ומניחים לשבת לספוח נוזלים ל-5-10 דקות. מתחילים להקציף במערבל חשמלי חלמונים. במקביל מבשלים בסיר קטן דבש, סוכר עם יתרת 20 מ"ל המים עד 119 מעלות. יוצקים את סירופ הסוכר לחלמונים בזרם דק תוך כדי הקצפה, מקציפים לעוד כמה דקות לקרם בהיר ותפוח. ממיסים ג'לטין ומערבבים. טורפים בקערה מסקרפונה ותמצית וניל עם תערובת הפרג. מוסיפים חלמונים מוקצפים ומקפלים לאיחוד. מקציפים את יתרת 230 מ"ל השמנת המתוקה במערבל חשמלי לקצפת רכה ומקפלים פנימה.
4 מסדרים על העוגה תפוחים מקורמלים בשכבה ישרה. יוצקים מעל את המוס ומעבירים להקפאה עד להתייצבות מלאה.
5 גנאש שוקולד: בסיר קטן או במיקרוגל מביאים לרתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על גבי השוקולד הקצוץ, מניחים לדקה להינמס ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים, יוצקים על העוגה ומעבירים לקירור להתייצבות.
6 נוגטין פולי קקאו: מחממים תנור ל-180 מעלות. ממיסים חמאה בסיר קטן. מערבבים סוכר ופקטין ומוסיפים תוך עירבוב לסיר. מוסיפים חלב, גלוקוז ופולי קקאו גרוסים, ומבשלים תוך בחישה מתמדת עד 110 מעלות. מורידים מהאש ויוצקים מיד על משטח סיליקון או תבנית מרופדת בנייר אפייה. בעוד התערובת חמה מניחים מעל נייר אפייה נוסף, ומשטחים במערוך לעלה דק. מסירים את נייר האפייה מעל, ואופים 8-10 דקות לצבע זהוב עמוק. מצננים היטב, ושוברים לחתיכות גדולות. לפני ההגשה מצמידים שברי נוגטין סביב לעוגה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים