1 לסופגניות: בקערת מערבל חשמלי עם וו הלישה מערבבים את כל החומרים פרט לחמאה, ולשים 5-7 דקות במהירות בינונית. מוסיפים חמאה ולשים במהירות גבוהה עד לבצק חלק, רך ואלסטי. מעבירים לקערה מקומחת, מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה, ומתפיחים במשך שעה או עד להכפלת הנפח. מעבירים למקרר לכמה שעות או למשך הלילה.
2 מחלקים את הבצק לכדורים של 50 גרם, מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומתפיחים כ-40 דקות או עד להכפלת הנפח.
3 מחממים שמן טיגון בסיר רחב, ומטגנים את הסופגניות ב-170 מעלות 1-2 דקות מכל צד להשחמה יפה. מצננים.
4 למלית קרם מלבי: מערבבים בקערה 100 מ"ל מכמות החלב יחד עם הקורנפלור. בסיר קטן מביאים לרתיחה את יתרת החלב עם שמנת מתוקה וסוכר. מוסיפים קורנפלור ומערבבים. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה. מסירים מהאש ומערבבים פנימה מי ורדים, וצבע מאכל עד לקבלת הגוון הרצוי. מצננים. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר למילוי סופגניות , וממלאים את הסופגניות.
5 לעיטור: מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים שערות קאדיף עם חמאה מומסת, ומפזרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 10-15 דקות להזהבה. מצננים.
6 לציפוי: שמים בקערה נפאז', מחית פטל ופטל אדום, ומרסקים בבלנדר מוט לתערובת חלקה. טובלים את ראשן של הסופגניות בציפוי, ומפזרים שערות קדאיף ופיסטוקים קצוצים.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים