1 מערבבים את רוטב הסויה, המירין והסוכר ומחממים כמה שניות במיקרוגל, עד שהסוכר נמס. זהו, הרוטב מוכן!
2 מבשלים את האטריות על פי הוראות היצרן (מבלי להוסיף את חבילת התיבול, אם מצורפת). מסננים ומחזירים לסיר. שופכים את הרוטב ומגישים חם. כמובן שאפשר לשדרג את המנה עם קוביות טופו, בצל ירוק, גזר מגורד, חזה עוף מבושל, אצות וואקמה וכו'.
* עוד אפשרות לגיוון: מוסיפים ביצה לסיר האטריות בזמן הבישול, ומסננים יחד איתן במסננת דקה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!