
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מתבלים את נתחי הדג במעט פלפל שחור ומלח. מניחים בצד. 2מכניסים לקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב. 3מניחים בקערה את נתחי הדג ומכסים ברוטב (אפשר להיעזר במברשת). 4מכניסים את הדגים לשקית - ביד אחת אוחזים בשקית ובעזרת היד השנייה מניחים את הנתחים בתוך השקית בזהירות רבה. מוציאים את כל האוויר ואוטמים עם פס הסגירה. 5מרתיחים סיר עם מים ומנמיכים את הלהבה כך שיישאר בעבוע קל בלבד. משקיעים את השקית עם הנתח למשך כ-15 דקות. מוציאים ומגישים. >> בשבוע שעבר הכנו נודלס עם פטריות וחזה אווז הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |