
המצרכים (16 מנות):
גיוונים
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי העוגיות לתערובת נוזלית. אם רוצים, ניתן להוסיף לבלילה כפית אבקת קפה, ו/או שוקולד צ'יפס. 3בעזרת כף רגילה או כף גלידה קפיצית יוצקים עוגיות בקוטר 3.5-4 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 4אופים כ-8 דקות. העוגיות יוצאות יחסית שטוחות, מעט מבריקות ועם סדקים. 5מצננים היטב ומעבירים אותן לקופסה אטומה היטב. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |