
סלט קיץ עם חצילים וטחינההסלט הזה הוא ארוחה שלמה, טובה ומשביעה - וזה מה שעושה אותו כל כך כיפי לקיץ. בעצם מדובר בסביח, רק בלי האלמנט המכביד של הפיתה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
זמן עבודה: 15 דקות המצרכים (2 מנות):
לטחינה:
אופן ההכנה:1מורחים את פרוסות החציל בשמן משני הצדדים ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, 15 דקות מכל צד. 2חותכים את פרוסות החציל לריבועים ומערבבים עם כל המרכיבים של הסלט, למעט העמבה והטחינה. 3מערבבים היטב את כל חומרי הטחינה. 4יוצקים על הסלט את הטחינה והעמבה, ומגישים. * המצרכים באדיבותעדן טבע מרקט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |