
כדורי ארנצ'יני עם סלמוןמה קורה כשולקחים מנה איטלקית, מממלאים אותה בסלמון מעושן וגבינת צ'דר ומשדכים לה רוטב אסייתי? מקבלים מנה פריכה ונהדרת שאי אפשר להפסיק לאכול![]() צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל |
המצרכים (5 מנות):
למילוי:
לטיגון:
להגשה:
אופן ההכנה:רוצים לזכות בסדנת בצק סוכר על חשבוננו? 1מערבבים בקערה קטנה חומץ, סוכר ומלח עד להמסה. 2מכינים את האורז: שמים בסיר מים ואורז, מביאים לרתיחה, מכסים במכסה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות. מכבים את האש ממתינים 10 דקות, יוצקים את תערובת החומץ מעל ומערבבים. ממתינים 15 דקות, מערבבים שוב ומקררים את האורז. 3מכינים את המילוי: מערבבים את חומרי המילוי ומגלגלים מהם כ- 14 כדורים. 4מכינים כדורי אורז: לוקחים חופן אורז בגודל כדור פינג פונג. בטכניקה שמזכירה הכנת קובה ממלאים בכדור של מילוי, סוגרים ומגלגלים לכדור. 5טובלים בביצה מכל הכיוונים ומעבירים לפירורי לחם שבצלחת שטוחה. 6מחממים שמן עמוק ומטגנים כ-5 דקות, עד הזהבה. 7מערבבים את חומרי הרוטב בצלוחית ומגישים לצד הכדורים החמים. >> בשבוע שעבר הכנו תבשיל הוענגרי של בשר טחון, אורז וכרוב כבוש>> מבשלים עם הילדים: חטיף טורטייה אפוי![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |