
דגני בוקר ביתייםכן כן, מסתבר שאפילו דגני בוקר הם דבר שאפשר להכין לבד במקום לקנות. בואו ללמוד איך עושים את זה, ממש בעשר אצבעות (ואפילו פחות)![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
זה הגיל הזה שהם שואלים שאלות קשות. רוצים לדעת הכל. לו רק היו לי תשובות לכל השאלות, ויותר מזה - לו רק הייתה לי הסבלנות לענות על הכל... בארוחת הבוקר, הזאטוטה שואלת איך מכינים דגני בוקר. אני עונה שהגמדים הקטנטנים והחרוצים באים בלילה בהמוניהם למפעל הדגנים, מכינים בצק, מגלגלים אותו לכדורים קטנטנים, אופים ומכניסים אותו לקופסת קרטון, ואז אנחנו קונים את זה בסופר. בדיוק כמה ימים אחרי זה קיבלתי אתהמתכון הזה, והייתי חייבת לנסות. תפסתי אותה ואמרתי לה שהגמדים הקטנים שלחו מתכון ועכשיו נוכל להכין בעצמנו. היא שמחה לנסות, גלגלה וכדררה כמעט 10, לפני שאמרה לי "אמא, התעייפתי. תמשיכי ותקראי לי כשמוכן, טוב?". המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל החומרים עד שמתקבל בצק. 2משמנים את הידיים. לוקחים בכל פעם חתיכה קטנטנה מהבצק בשתי אצבעות, ומגלגלים לכדור קטנטן. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. 3מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים כ-12 דקות. לבלוג של שרית -מיס פטל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |