

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
המנה שהולכים אליה אוטומטית כשמדובר בלחם לא טרי, בטח חלה, היא פרנץ' טוסט. כאן ספציפית יש טיפים של אייל שני ששווה להכיר.מתכון לחם אבוד (פרנץ' טוסט) של אייל שני


צילום: יורם אשהיים, מישהו לבשל איתו, הוצאת מודן
פשטידה מעולה ומפנקת של צחי בוקששתר.מתכון: פשטילחם מופלא


צילום: לין לוי, mako אוכל
זה מתכון שגילינו דרך טיקטוק, אימצנו באהבה ואנחנו ממליצים לכם לנסות גם.מתכון: האני באטר טוסט


צילום: פז אלסטר, Cake It Easy
עוד קלאסיקה לניצול שאריות חלה, לחם או קרואסונים, בדגש על הגרסה המתוקה.מתכון לפודינג לחם


צילום: YuliiaHolovchenko, ShutterStock
הסלט האיטלקי הפופולרי עם פרוסות לחם/חלה, שיתפסו את כל הרוטב והמיצים.מתכון סלט פנצנלה


צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
עוד מתכון איטלקי. לכבוד הסתיו: מרק עשיר, סמיך ומנחם.מתכון: פאפא אל פומודורו איטלקי



