פנקייק גבינה קל להכנהככה מכניסים קצת בריאות לארוחת הבוקר של שבת: משלבים גבינה לבנה ויוגורט בפנקייק, וכמעט לא משמנים את המחבת בין הנגלות. פנקייק קל להכנה שהוא טעים, מזין ובעיקר כיפי בטירוף![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל החומרים עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים (אפשר לעשות זאת במעבד מזון, בבלנדר או פשוט במטרפה). 2מחממים מחבת על אש בינונית-נמוכה, ומשמנים במעט חמאה או שמן. 3יוצקים מהבלילה פנקייקים, וכשמתחילות להופיע עליהם בועות קטנות הופכים. ממתינים 2-3 דקות נוספות להזהבת הצד השני, מורידים את הפנקייקס המוכנים וממשיכים עם יתרת הבלילה. אין צורך לשמן את המחבת שוב. 4מגישים חם עם איזו תוספת שאוהבים (או בלי כלום. זה עדיין טעים מאוד). ** אם הבלילה סמיכה מדי לטעמכם, אפשר להוסיף רבע עד חצי כוס חלב. פוש אחרון ודי: ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |