3 שיני שום קצוצות דק (לא אוהבים? אפשר להמיר בבצל מטוגן)
לקישוט: שומשום או מלח גס
אופן ההכנה:
1 מערבבים את החמאה והגבינות במיקסר כ-2 דקות עד שהתערובת אחידה, מוסיפים את הביצים ומערבלים כ-2 דקות במהירות בינונית.
2 מוסיפים את הקמח, המלח והשום או הבצל ומערבלים כ-2 דקות נוספות.
3 בתבנית שקעים (מאפינס) מניחים בכל שקע מנז'ט, משמנים מעט את הידיים ומכינים 18 עיגולים, אחד לכל שקע בתבנית (אם אין תבנית מאפינס מניחים את העיגולים על תבנית עם נייר אפייה).
4 מפזרים מעט שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-25 דקות, עד שמזהיב.