אוכל
אוכל

עוגיות קוקוס קלאסיות לפסח

רגילים להצטייד במלאי של עוגיות קוקוס לקראת פסח? השנה אתם יכולים לוותר, ופשוט להכין אותן בבית. אוהבים נגיעה של שוקולד בקוקוס שלכם? אנחנו איתכם

|mako אוכל| פורסם08:17
עוגיית קוקוס כשרות לפסח (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.4253reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

ל-80-100 עוגיות (כמויות לפי כוס מידה של 200 מ"ל):

  • 6 חלבונים
  • 300 גרם סוכר (כוס וחצי)
  • 150 גרם אבקת סוכר (כוס ורבע)
  • 400 גרם קוקוס טחון
  • 4 שקיות סוכר וניל
  • 300 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות. מקציפים את החלבונים והסוכר במיקסר עד לקבלת קצף יציב (הנה פתרון לכל החלמונים שנשארים).

2מערבבים את אבקת הסוכר, הקוקוס וסוכר הווניל לתוך קצף החלבונים בתנועות קיפול עדינות.

3מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר כוכב גדול.

4מרפדים תבניות בנייר אפייה ומזלפים עוגיות קטנות מרוחקות מעט זו מזו.

5אופים 15 דקות, ומצננים על רשת.

6ממיסים את השוקולד המריר בסיר בן מארי.

7טובלים את בסיסי העוגיות בשוקולד, מנערים ומניחים על נייר אפייה. מניחים לשוקולד להתקשות, ומעבירים לקופסה אטומה.

* אם רוצים, אפשר להסתפק בזילוף של שוקולד למעלה.

>> בשבוע שעבר הכנו רולדה משגעת וכשרה לפסח

>> כל המתכונים לפסח

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il